Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vůbec nechápu, jak si může ČT dovolit mi poslat vydírající papír, že vzhledem k tomu, že jsem odběratel energie, mám zaplatit koncesionářský poplatek ( bez ohledu na to, jestli tv vlastním nebo ne, či jestli na program ČT koukám nebo ne) s tím, že pokud nezaplatím, budu sankcionovaná... Jakým právem dává Pražská energetika  ČT seznamy odběratelů? Odmítám na tohle jednání přistoupit.

1 0
možnosti

Bohužel programy ČT jsem plné reklamy, která narušuje sledování pořadů včetně upoutávek na jiné veřejno-právní pořady. Protože nejde primárně o komerční stanici, tak by nám měla ČT platit za sledování reklam a sdělení, že si můžeme koupit DVD například se seriálem "Vyprávěj".  8-oRv

0 0
možnosti
Foto

A to se koncesionářské poplatky od září zvednou, aby to utáhlo další nové kanály. První z těch nových bude ČT6 R.

http://ladislavkratochvil.blog.idnes.cz/c/420424/Ceska-televize-chysta-novy-kanal-CT6-Repriza.html

0 0
možnosti

Nedokážu se rozhodnout,zda se jedná o článek placený Českou televizí,nebo o čistou ironii. Rv,neboR^?

1 0
možnosti

Zásadně nesouhlasím s koncesionářskými poplatky. Za lži a fabulace nehodlám platit. Aby se něco změnilo, museli by ty "havlistické" příživníky vyházet a dosadit nestranné profesionály.

2 0
možnosti
Foto

Ono neco takoveho existuje?? Nestranny profesional ;-D

0 0
možnosti

Ještě větší nesmysl, než samotnej poplatek, je to, že podnikatelé i velký firmy ho musej platit za každej kus R/TV přijímače v majetku firmy, tedy např. za každý autorádio ve vozovým parku. Hlava mi to nebere. Ten majitel firmy nejspíš platí za svou domácnost. Každej ze zaměstnanců taky platí za svou domácnost. Tak proč by ti samí lidi měli znova odevzdávat desátek za těch pár rádií či nějakou tu tv v práci?

Stejnej případ hospody - taky se dá předpokládat, že štamgasti a hosti (a majitel) platěj za svý domácnosti, tak proč by majitel hospody se měl nechat znova odírat za ty 2 televizory a jednu věž, který má v lokále?

Tuhle část zákona o poplatcích diskriminující podnikavce vidím já jako mnohem horší, než samotný vybírání od domácností. Každopádně zrušil bych obojí.

0 0
možnosti

Zvrhlost je povinnost platit si neobjektivní a nepravdivá media!!!

1 0
možnosti

"Jsem přesvědčený o tom, že idea koncesionářských poplatků je správná." - Ja si myslim pravy opak. Bud chce mit narod "nezavislou" televizi, a pak by ji mel stat platit z dani, nebo nechce, a pak neni co platit. Ale oddelit tu dan a rikat ji koncesiknarsky poplatek, kdyz jej pak vymahaji stejne od vsech lidi, je nesmysl. Navic to, co v poslednim roce (mozna uz dele) predvadi zpravodajstvi CT, je totalni manipulace a lze se tam jak na bezicim pase. Nebyt toho, ze rodina se obcas na neco v TV diva, uz jsem ji davno prodal.

5 0
možnosti

Svatá prostoto.

3 0
možnosti

Má-li mít ČR veřejněprávní TV nebo rozhlas, pak musí mít veřejněprávní tisk, veřejněprávní kina, veřejněprávní internet, veřejněprávní telefony .... To plyne z logiky věci. Všechny zdroje informací musí být veřejně-právní. Což je samozřejmě popis bolševického nebo fašistického informačního systému.

Pan chce chránit demokracii, ale odmítá jakoukoliv demokratickou diskuzi o tom, jestli veřejně právní ano nebo ne.

Další: pan říká, že US jsou nedemokracií, jelikož nemají žádnou veřejně-právní televizi. To by ho asi soudruh Obama nepochválil, ale rozhodně by se inspiroval.

Další věcí je, že nechápu, jak demokracii zachraňují pořady typu Star Dance a pořady s licencemi kupovanými z komerčních televizí.

Rozhodne-li parlament, že máme mít veřejně-právní rozhlas a televizi, mají mít po jednom kanálu a na provoz zpráv jim musí postačovat 1 milarda a tu postačí vyčlenit ze státního rozpočtu. A ne buzerovat celý národ a chovat se jako nacistické svévole.

Musím říct, že u mne tento blog aspiruje na hloupost roku.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS