Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Kdopak Vás platí za podobné plky?

0 0
možnosti
RN

Praha: Co nevíte a proto platíte drahou vodu? http://pravdaovode.cz/praha-a-zisky/

Jak se stalo, že vodu v Praze prodávají"fratíci"? Proč do Francie odteklo 7 miliard korun, které lidé zaplatili ve vodném a stočném? Proč město Praha přišlo o doatce z EU? Kde končí peníze lidí, v obnově trubek nebo na účtech cizinců? Podrobně vše popsáno krok za krokem a a zdokumentováno: http://pravdaovode.cz/praha/ Praha: Co nevíte a proto platíte drahou vodu?

Kolik peněz od lidí žijících v Praze odteklo do Franciemísto do obnovy vodárenských trubek?http://pravdaovode.cz/praha/zisky-praha/

1 0
možnosti

M93i96r91e74k 89Ř44í83h56a

18. 8. 2016 15:14

Autor "buď neví" nebo lže. Pamatuji si dobu před revolucí a samozřejmě i po. Výpadků vody bylo méně (tam kde žiji) protože vodovodní síť byla o cca 40 let mladší. Napamatuji si že by po privatizaci, někdo prpovedl nějakou modernizaci, stále se jen opravuje když něco praskne, což je teď častější. Revoluce nás naučila šetřit, spotřeba vody klesla od revoluce na hlavu víc než o polovinu (v celé ČR) ceny vzrostly několika násobně vodovodní súpolečnosto rozhodně ve ztrátě nejsou ale že by se zlepšil stav vodovodní sítě..to je jen zbožné přání..

2 1
možnosti
PV

tak urcite nam budete schopen jmenovat desitky obci, v nichz privatizeri vodaren a kanalizaci provedli rekontrukci siti, kdyz nam tim objasnuji tu dnesni cenu.

5 0
možnosti
FS

Á vidím, že pan autor Lichtenberk je znalec. A také zřejmě nějak spřízněný s nějakým majitelem vodáren. Od dob podivné privatizace dnešní majitelé, privatizátoři a poctiví hospodáři do rekonstrukce vodovodů a kanalizací (které jsme jim jako bl..) dali "za hubičku" a menší úplatek), většinou nevrazili ani jedno procento svých zisků.....

5 1
možnosti
RN

Pane Sobotko, máte pravdu. Na pana Lichtenberka mne upozornili čtenáři mého blogu http://radeknovotnyradek.blog.idnes.cz/

Napsal článek Vodovody ve správě obcí – výhra nebo riziko?, což beru, pokud nejde o hanopis na mě. Zařadil se tak mezi "koncerno-mily" http://pravdaovode.cz/muj-pribeh/hanopisy

1 0
možnosti
JP

U nás se do obnovy infrastruktury investovalo a máme nejdražší vodu v republice. Až bude třeba investovat jinde, požádá dotyčný o dotace a my je budeme platit taky. Je tohle správně?

0 0
možnosti
RM

Jsem relativně mladý, ale číst umím, naslouchat také - to co se tady událo kolem vodohospodářství po revoluci byla pěkná prasárna.

Jsou obce se svým vlastním zdrojem vody a občany voda stojí zlomek toho co občany jiných obcí, kam dodává vodu nějaký ten VaK apod. čím to?

A kde jsou ty investice? U nás v obci vesele platíme vodné a stočné a do rozvodů vody se neinvestovalo 20 let (co pamatuju). Když už se má vylepšovat kanalizace, tak to jde většinou na vrub obce. Tak kde jsou ty investice, když je cena za vodu taková?

Lidi jsou nabádáni k šetření vodou, ale cena zůstává stejná nebo roste. Ještě se mi nestalo, že bych šetřil vodou a zjistil, že jsem "ve složenkách" za vodu zaplatil meziročně méně.

4 0
možnosti
DM

Trend plateb je totiž posouvat to stále více k paušálním platbám,bez ohledu na spotřebu,přímý -důsledek šetření.

Ostatně v energetice je do budoucna platba za jističe hotovou věcí,za vodu možná dle m2,co já vím...

1 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1390x
Marek Lichtenberk
představitel iniciativy za svobodná média "Slabiky.cz"

Seznam rubrik