Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

no-vážení přátelé, asi takhle: Pár hodin po tomto skutku u Litoměřic informovaly tzv "dezinformační" Krajské listy o identitě pachatele. Detailně. Druhý den se to samé objevilo i na sociálních sítích Policie. Až třetí den měl pan Okamura rozhovor v rozhlase. A tady se projevila totální nekompetence soudružky redaktorky. Nejenže si nedokázala ověřit fakta, ale navíc poněkud zmateně nazývala spd xenofoby. Bohužel i toto si platíme z koncesionářských poplatků. P.S. o mediální gramotnosti..... naštěstí je stále možnost sledovat "dezinformační" weby. ano, ty, které se spoustě lidem s jedinými správnými názory nelíbí. zjistil jsem poměrně zajímavou věc- co zajímavého se objeví na těchto webech, to se se zpožděním týdne a víc objeví i mainstreamu. ale to už ta zpráva nikoho nezajímá

0 0
možnosti

L31u42d35ě35k 13J93a60š79a

6. 7. 2019 12:06

Pane DEBIO! Váš článek je ubohý až žalostný. Srovnávat Hilsneriádu s dneškem dokáže opravdu velký primitiv..Z vašeho článku vyznívá nejen ubohost, ale neznalost souvislostí, malý přehled o dění a historii, nezkušenost a velké amatérství. Nevím, zda článek někdo dočetl, já ne, ani ho nedoporučuji novým čtenářům. Nemá hlavu ani patu, vymýšlíte si, píšete horší věci, nežli by napsal desetiletý žáček, snad každý z nich má více rozumu jak vy. Vaše psaní je vrcholem ubohosti a trapnosti.Rv

4 0
možnosti
Foto

Pane Lichtenbergu, je mou nepraktickou vlastností, že na každém projevu druhého člověka hledám (často i v hloubce) něco smysluplného, podnětného, inspirativního. Ve Vašem článku jsem z toho ale nenalezla nic. To nejen proto, že souhlasím s řadou komentů níže, ale také pro dávnou notorietu, že jen výjimečná média nemají zájem udržovat v široké veřejnosti odklon od vnímání sebe a posilovat "vnější" napětí, proto, aby sama byla čtená. Nadto Vaše věta, že "...veřejnoprávní média nejsou státní...", ačkoli jsou zákonem zřizována, zákonem jsou jim stanoveny jejich povinnosti a podle zákona jsou za to placena z veřejných zdrojů, je jen důkazem toho, že se pokoušíte o cosi lidem neprospívajícího.

6 0
možnosti
Foto

Pane autore, vaše uvažování a argumentace Hilsneriádou je naprosto mimo. Nechápete nic z uvedené problematiky a ještě si hrajete na odborníka. Velmi jste mě pobavil svou mediální gramotností a neznalostí logicky argumentovat.

17 0
možnosti

Vážený autore, argumentovat "množstvím znásilnění" v dnešní době, kdy se stalo nahlášení znásilnění skoro regulérní cestou jak potrestat neposlušného muže, je více než hloupé. Z tohoto důvodu jsou inteligentní jedinci schopni rozlišovat mezi znásilněním po kterém je nějaká žena nalezená zbitá (někde v parku) a znásilněním na které si vzpomene manželka, např. když se začne řešit výchova dětí po rozvodu. Takže nechte těch nesmyslů ala "mee too", které zničily život mnohým nevinným.

15 1
možnosti

Ty máš taky dost Debio

10 1
možnosti

Dočetl jsem jen k výrazu Pitomio - trapné, ubohéRv..

24 0
možnosti

Tak nevím, zda by jste si přezdívku Pitomio neměl taky vztáhnout na sebe.

Nevím, kde jste přišel na 7 respektive 12 tis. znásilnění u nás... a se zapojením Anežky Hrůzově do článku vám z toho vyšel naprosto parádní maglajz.

Takže popořádku:

Podle Eurostatu (doufám, že to je pro vás dostatečně relevantní zdroj dat) se počet případů v kategorii "rape", tedy znásilnění, dlouhodobě v ČR pohybuje na úrovni 480-660 případů ročně. V roce 2016 bylo u nás zaznamenáno 649 případů znásilnění, což obnáší 6,15 případů na 100 tis. obyvatel.

Pro srovnání: ve Švédsku se v roce 2016 odehrálo 6 311 případů znásilnění, na 100 tis. obyvatel je tak zaznamenáno 64,06 případů znásilnění.

Co nám tato čísla říkají? Například to, že ve Švédsku je 10ti násobně větší riziko, že dívka bude znásilněna, než v ČR. A otázka zní: proč takový rozdíl? Normální člověk zná odpověď velmi dobřě. Liberálně-neomarxistický extrémista na to nepřijde nikdy, spíše se postará o cenzuru dat (respektive článků s touto tématikou). A tak skutečnost, že v centru univerzitního města Uppsaly se např. 80% dívek necítí bezpečně, se můžete dozvědět pouze z necenzurovaného tisku...

Takže pokud bychom měli pojmenovat problém, tak bychom měli v souvislosti s migrací hovořit o riziku nárůstu počtu znásilnění až na desetinásobek (vztaženo na 100 tis. obyvatel). A měli bychom hovořit taky o tom, že pro dívky v řadě měst by se volný pohyb po ulicích večer stal nebezpečný. To jsou holá fakta, fakta o níž žádný neomarxistický liberální nácek nechce slyšet.

A jak je to s ověřováním zveřejněných informací? P. Trachtová mj. prohlásila: "Tak případů znásilnění se denně dějou stovky..." Myslím, že se redaktorka ČRo dopustila trestného činu šíření poplašné zprávy, minimálně pustila do světa brutální lež / fake news. Pokud bych vzal nejnižší možnou hranici "stovek znásilnění", tj. 200 znásilnění denně, tak mi jednoduchým přenásobením počtem dní vyjde, že dle Trachtové v ČR dojde každý rok k 73 tisícům znásilnění !

To je sprostá lež !

35 2
možnosti

zejmena v kombinaci s nadpisem je to blogersky trapas mesice...

12 0
možnosti

Když někdo vypadá jako fašista, chová se jako fašista a jeho výroky jsou fašistické tak to zcela jistě bude fašista...! Howgh !

1 2
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1390x
Marek Lichtenberk
představitel iniciativy za svobodná média "Slabiky.cz"

Seznam rubrik